Kennismaken

Arcus Bouwconsult geeft antwoord op uw huisvestings zaken. U vindt in ons een onafhankelijke partner bij het wijzigen van uw (bedrijfs) huisvestings- en vastgoed zaken.

Wij hebben kennis en ervaring op het gebied van (project) ontwikkeling, planning, coördinatie , organisatie, financiën en de begeleiding van eenvoudige en complexe bouw trajecten. Zo wordt uw project binnen uw budget, conform uw wensen en op tijd gerealiseerd. Kortom u kunt rekenen op een betrouwbare partner en een op uw bedrijf en persoon gerichte benadering.

Arcus Bouwconsult: De kortste weg van plan naar werkelijkheid

Bepaalde "klik" is voorwaarde voor succesvolle samenwerking

Vroeger of later veranderen de huisvestingsbehoeften van woningbouw stichtingen, bedrijven en instellingen. Omdat de doelgroepen zich wijzigen, de activiteiten worden uitgebreid of juist ingekrompen. Of omdat de organisatie het over een totaal andere boeg wil gooien. Op zo'n moment kan het zeer waardevol blijken Arcus Bouwconsult in te schakelen. Voor de bouwkundige, installatietechnische en financiële begeleiding van het totale bouwproject, maar ook voor een 'eenvoudig' advies rondom gemaakte tekeningen, het bestek, begrotingen of contracten. Want hoe langdurig of minimaal de opdracht ook is, de technische en financiële risico's van het bouwproces kunnen er aanmerkelijk door beperkt worden.

Project uitgelicht

Kloostergaard te Etten Leur

Laatste nieuws

Arcus Bouwconsult  |  Zandoever 13  |  5658 AA Eindhoven  |  T: 040 - 293 82 31  |  E: contact@arcusbouw.nl